Opvallen in het buitengebied: Het verhaal van Beyond Ambitious

17 april 2024

Leestijd: 3 min
Categorie: Projecten

Intro

Onlangs hadden wij het voorrecht om aan een bijzonder spannend project te werken: de creatie van een nieuw logo zuil voor Beyond Ambitious B.V.

Onderwerpen

“Ik ben erg blij ben dat ik met Ruben van Explicit Creations in contact ben gekomen. Voordat hij begon met het maken van ons logo stelde hij diverse vragen over mijn onderneming, doelgroep en wat ons onderscheidt. Hij denkt mee als ondernemer en stelt kritische vragen waardoor ik een aantal aanpassingen heb gemaakt in mijn ondernemersplan. Vervolgens komt hij met een aantal statements, kleurstellingen en ontstond er een huisstijl. Gedurende het proces kwam hij met vele variaties waarin hij steeds opnieuw adviseerde.”

Nick Lamers

Managing Director | Beyond Ambitious

De opdracht

Beyond Ambitious, een vooruitstrevende detacheerder van ambitieuze professionals in de scheeps- en jachtbouw, machinebouw, high tech en bijhorende toeleveranciers, is het afgelopen jaar maarliefst 2 keer haar pand ontgroeit. Sinds eind 2023 zijn zij daarom gevestigd in een groeibestendig pand in het buitengebied van Veghel. Daar waar werkgevers en werkzoekenden hen via digitale kanalen goed weten te vinden, blijkt de vindbaarheid van het nieuwe pand toch wel een uitdaging. Beyond Ambitious heeft daarom ons gevraagd de vind- en herkenbaarheid van hun nieuwe vestiging te optimaliseren.

Hoogformaat mastvlag

Voor de eerste herkenning van de vestiging is gekozen voor het toepassen van hoogformaat mastvlag. Ten tijden van de opdracht was er reeds een vlaggenmast van 8 meter aanwezig, waardoor er een vlag kon worden toegepast van maarliefst 4 meter hoog. Passend bij de huisstijl, maar ook om de vlag bij relatief weinig wind te laten wapperen is er gekozen voor een ontwerp in portret met een uiteindelijke maatvoering van 4 x 1,5 m (h x b). Een echte eye-catcher dus die al vanaf 100’en meters zichtbaar is en dus al opvalt vanaf de doorgaande weg.

Technische specificaties:

  • 110 gr/m2 Petflag-glans
  • Brandvertragend
  • Wasbaar

Logo zuil

Eenmaal het pand gevonden was het van belang dat men zich naar de juiste ingang en bijhorende parkeermogelijkheden bevond, daar waar dit pand is opgedeeld in meerdere deellocaties. Hiervoor is gekozen voor een dubbelzijdige logo zuil met aan de voorzijde een welkomstboodschap en aan de achterkant een afscheidsboodschap. Tevens is op beide zijden bewegwijzering toegepast voor de sturing naar ingang en parkeermogelijkheden.

Technische specificaties:

  • Gepoedercoat stalen frame RAL 9005 fijnstructuur
  • Bestickert HPL (Trespa)
  • Hoogte: +- 1300 mm
  • Geschikt voor buiten, (UV-, water- & krasbestendig)

Kort samengevat

Door het toepassen van het juiste middel voor de juiste toepassing bent u in staat om net als Beyond Ambitious uw herken- & zichtbaarheid te vergroten. Een vlag is de eerste herkenning van uw aanwezigheid die al op 100’en meters afstand zichtbaar is. De vlag is dus uiterst geschikt om uw bezoekers naar uw pand te dirigeren. Laat uw bestaande mast dus nooit ongebruikt! 

De logo zuil is één van de vele opties als het aankomt op de specifiekere aanduiding van uw aanwezigheid. Het geeft goed weer waar uw ingang is en biedt de mogelijkheid om uw bezoeker welkom te heten en te danken voor hun bezoek. Daarnaast worden deze zuilen ook ingezet voor de bewegwijzering naar uw parkeergelegenheid of het aanduiden van laad- & losplaatsen voor uw leveranciers / koeriers. Mocht u samen met andere bedrijven in één pand zitten, ook dan biedt de logo zuil mogelijkheden.

Zelf zichtbaarheid & herkenbaarheid vergroten?

Of u nu net als Beyond Ambitious op zoek bent naar meer zicht- & herkenbaarheid of behoefte heeft u behoefte aan een ander doeltreffend product? Bij Explicit Creations helpen wij u graag aan de door u gewenste middelen door u van A tot Z te ontzorgen. Door samen te werken met vertrouwde partners en hoogwaardige leveranciers verzekeren wij u van product van topkwaliteit dat u in staat stelt een verbluffende maar eenduidige indruk achter te laten bij uw klanten & (eind)gebruikers. Wacht niet langer en kom direct in actie.

Enthousiast?

Geschreven door Ruben Wanders

Meer inspiratie

Top 3 meest gebruikte materialen voor Signing

Top 3 meest gebruikte materialen voor Signing

Top 3 meest gebruikte materialen voor Signing15 mei 2024Leestijd: 2 minCategorie: SpecialismeIntro Plaatmateriaal wordt gekozen op basis van benodigde vormvrijheid, de toegepaste omgeving, de vereiste levensduur en het beschikbare budget. In deze blog leest u de top 3...

Effectieve signing bij kleurenblindheid

Effectieve signing bij kleurenblindheid

Effectieve signing bij kleurenblindheid1 mei 2024Leestijd: 4 minCategorie: SpecialismeIntro Ongeveer 1 op de 12 mannen en 1 op de 250 vrouwen hebben een vorm van kleurenblindheid. Dit komt neer op zo'n 8% van uw klanten en collega's. Zaak om hier als werkgever...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.