User Experience

Voor de Maakindustrie

LEAN, QRM en 5S zijn voorbeelden van methodieken om uw werkprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. Naast een goed georganiseerde workflow is het van belang dat de uitvoering hiervan foutloos verloopt. Proces signing stimuleert een correcte werkwijze door sturing te geven met duidelijke en gebruiksvriendelijke visuals.

Voorbeelden:
Een KPI dashboard is zo’n middel om gestandaardiseerd (op iedere werkplek hetzelfde) uw prestaties op een begrijpelijke en overzichtelijke manier te delen met uw medewerkers.

Een schaduwbord visualiseert de standaard locatie / plek van de door u gebruikte middelen. Denk aan gereedschappen en schoonmaakartikelen. Op die manier is niet alleen de werkplek bij iedereen hetzelfde, maar helpt dit ook de gebruikers bij het schoonhouden en organiseren van de bedrijfshal.

Wij ontwikkelen speciaal voor u een middel dat past bij uw behoefte, maar ook één die naadloos aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Voor de Retail

Ook voor de retail is Proces Signing van groot toegevoegde waarde. Dit kan achter de schermen zijn wat enkel zichtbaar is voor uw medewerkers, maar ook zeker voor uw klanten. Denk aan signing die uw klant door uw winkel helpt navigeren en daarmee verwijst naar de juiste locaties / artikelen. Wist u dat maarliefst 65% van de mensen visueel ingesteld zijn en dus het merendeel van uw klanten onbewust gestuurd wordt door zijn of haar omgeving? Gebruik dit als uw voordeel.

Gerealiseerde projecten

Schaduwbord stickers | Explicit Creations

Magneetfolie stellingen | Explicit Creations

KPI Dashboard | Explicit Creations